Zeppole
Zeppole este un aperitiv lacto ovo vegetarian . Această rețetă face 35 de porții cu 125 de calorii , 1 g de proteine și 12 g de grăsimi fiecare. Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. 972 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o friteuză la 375 grade F (190 grade C).
Într-o cratiță medie, combinați făina, praful de copt, sarea și zahărul. Se amestecă ouăle, brânza ricotta și vanilia.
Se amestecă ușor la foc mic până se combină. Aluatul va fi lipicios.
Puneti cate linguri in uleiul incins cateva cate o data. Zeppole se vor întoarce singuri. Se prăjește până se rumenește, aproximativ 3 sau 4 minute.
Se scurge intr-un sac de hartie si se pudreaza cu zahar de cofetarie.