Zdrobit Gratin De Cartofi
Gratinul de cartofi zdrobit ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 447 calorii, 21g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, căței de usturoi, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Salată De Cartofi Spartă, și Caserola De Cartofi Zdrobita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în sferturi și puneți-i într-o cratiță mare cu căței de usturoi. Umpleți vasul cu apă și condimentați generos cu sare. Gustă apa, ar trebui să aibă gust sărat. Aduceți oala la fiert la foc mediu și gătiți cartofii până când sunt fragede. (O furculiță, nu un cuțit ar trebui să alunece ușor.)
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Când cartofii sunt fragede, scurgeți apa din ele și întoarceți cartofii și usturoiul în tigaie.
Adăugați laptele și smântâna. Folosind un masher de cartofi sau o lingură mare, zdrobiți ușor cartofii. Se amestecă cheddarul, apoi se gustă și se condimentează cu sare, dacă este necesar.
Transferați amestecul într-un vas de copt.
Combinați panko, parmezan ras și cayenne într-un castron mic.
Presărați-l deasupra amestecului de cartofi și coaceți până la cald până la capăt și este crocant și maro deasupra, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor, garnisiți cu arpagic tocat și serviți.