Zară și smântână pâine de porumb

Zară și smântână pâine de porumb
Zară și smântână pâine de porumb este un vegetarian pâine. Această rețetă face 6 porții cu 521 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, zahăr, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Porumb Smântână, Pâine de porumb cu Poblanos și smântână, și Zară Smântână Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Unt o tigaie metalică de 9 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Amestecați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un procesor timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
3
Adăugați cuburile de unt. Amestecați până când untul este redus la bucăți mici, 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Bateți zeama, smântâna și ouăle într-un bol mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați ingredientele uscate din procesor și amestecați până se umezesc uniform. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți pâinea de porumb până când blatul este maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Răciți pâinea pe un raft cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De PorumbPâine De Porumb
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Serviți cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista