Zară și smântână pâine de porumb
Zară și smântână pâine de porumb este un vegetarian pâine. Această rețetă face 6 porții cu 521 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, zahăr, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Porumb Smântână, Pâine de porumb cu Poblanos și smântână, și Zară Smântână Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Unt o tigaie metalică de 9 x 9 x 2 inci.
Amestecați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un procesor timp de 5 secunde.
Adăugați cuburile de unt. Amestecați până când untul este redus la bucăți mici, 15 până la 20 de secunde.
Bateți zeama, smântâna și ouăle într-un bol mare pentru a amesteca.
Adăugați ingredientele uscate din procesor și amestecați până se umezesc uniform. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți pâinea de porumb până când blatul este maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Răciți pâinea pe un raft cel puțin 30 de minute.
Serviți cald sau la temperatura camerei.