Zară și smântână pâine de porumb este un vegetarian pâine. Această rețetă face 6 porții cu 521 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, zahăr, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pâine De Porumb Smântână, Pâine de porumb cu Poblanos și smântână, și Zară Smântână Pâine De Porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați un suport în centrul cuptorului și preîncălziți la 400 de grade F. Unt o tigaie metalică de 9 x 9 x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Amestecați făina de porumb, făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu într-un procesor timp de 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
3
Adăugați cuburile de unt. Amestecați până când untul este redus la bucăți mici, 15 până la 20 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Bateți zeama, smântâna și ouăle într-un bol mare pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Smântână
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Adăugați ingredientele uscate din procesor și amestecați până se umezesc uniform. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți pâinea de porumb până când blatul este maro auriu și un tester introdus în centru iese curat, aproximativ 25 de minute. Răciți pâinea pe un raft cel puțin 30 de minute.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.