Zară Slaw

Zară Slaw
Zeama Slaw ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 52 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zară, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este bun. Zară Slaw, Lapte Cremos Cole Slaw, și Buttermilk & Herb Cole Slaw sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aruncați varza, radicchio, ceapa roșie și arpagicul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa Plus 2 Linguri SareApa Plus 2 Linguri Sare
Ceapă RoșieCeapă Roșie
VarzăVarză
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-un castron separat, amestecați zeama, smântâna, mierea, muștarul Dijon, oțetul, sarea și piperul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
Lapte BătutLapte Bătut
SmântânăSmântână
OțetOțet
PiperPiper
MiereMiere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansamentul în amestecul de varză și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Lăsați să se marineze la frigider timp de o oră înainte de servire.

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista