Zară-pui sărat cu Creson și salată de pâine

Zară-pui sărat cu Creson și salată de pâine
Pui cu lapte bătut cu Creson și salată de pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1258 calorii, 85g de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de piper, șalotă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Cu Lapte Bătut, Pui Prăjit Cu Lapte Picant, și Pui Prăjit Cu Rozmarin, Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați subțire 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
2
Bateți zeama, usturoiul și 2 linguri de sare într-un castron mediu. Împărțiți amestecul de zară și feliile de lămâie între 2 pungi mari de plastic resigilabile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
UsturoiUsturoi
LămâieLămâie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BatetiBateti
BolBol
3
Puneți 1 pui în fiecare pungă și sigilați, apăsând orice exces de aer. La frigider, întorcându-se ocazional, cel puțin 8 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți puii din marinată, clătiți cu apă rece și uscați. Feliați subțire jumătate de lămâie; tăiați lămâia întreagă rămasă în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
MarinadaMarinada
LămâieLămâie
ApăApă
6
Așezați puii pe un suport de sârmă așezat într-o foaie mare de copt cu margini; umpleți fiecare cu 1/2 grămadă de maghiran și o jumătate de lămâie. Lucrând de la capătul gâtului puiului, slăbiți ușor pielea din pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pui întregPui întreg
MaghiranMaghiran
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Așezați mai multe felii de lămâie sub pielea fiecărui sân. Frecați puii cu unt; condimentează cu sare și piper. Legați picioarele cu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor sub pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
LămâieLămâie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
8
Prăjiți puii până încep să se rumenească, 30-35 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 cm.f și prăjiți până când puii sunt fierți și un termometru introdus în partea cea mai groasă a coapsei înregistrează 165 cm. f, cu 20-25 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
9
Transferați puii într-un platou, cort cu folie și lăsați să se odihnească în timp ce pregătiți salata de pâine. Păstrați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PuiPui
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
10
Turnați cu grijă sucurile de prăjire a puiului din foaia de copt într-un castron mare (puneți foaia de copt deoparte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
11
Bateți șalota, uleiul și oțetul în sucuri în castron; condimentați vinaigreta cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
OțetOțet
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
12
Se toarnă jumătate de vinaigretă într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați pâine în vinaigretă într-un castron mare și aruncați, apăsând ușor pentru a ajuta pâinea să absoarbă vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Transferați pâinea pe foaia de copt rezervată și prăjiți-o, aruncând ocazional, până când pâinea se rumeneste, dar încă moale în centru, 10-15 minute (puneți vasul deoparte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
15
Puneți pâinea caldă în vasul rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
16
Adăugați Nasturel și vinetă rezervată; condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a combina. Aranjați salata pe un platou și așezați puii deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VinetăVinetă
NasturelNasturel
PuiPui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate46
Revista