Zară Piure De Cartofi
Zară piure de cartofi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 173 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de amestec de sos alfredo, unt, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Zară Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă rece cu 1 inch.
Adăugați sare de usturoi și aduceți la fierbere la foc mare. Temperatura mai scăzută și se fierbe până se înmoaie.
În timp ce cartofii se fierb, se toarnă zară într-o cratiță și se adaugă unt. Aduceți la foc mic.
Adăugați amestecul de arpagic și sos alfredo.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Scurgeți cartofii și reveniți la oală. Folosind un masher de cartofi zdrobiți grosolan cartofii până se omogenizează. Adăugați încet amestecul de zară și amestecați până la crem. Condimentează cu sare și piper, după gust.