Zară Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de zară. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, zară, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Zară Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, aduceți la fiert 2 litri de apă și 1 lingură de sare. Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1 1/2 inch.
Adăugați-le în apa clocotită și aduceți apa înapoi la fierbere. Coborâți focul și fierbeți la foc mic timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii se destramă ușor atunci când sunt străpunși cu o furculiță.
Între timp, încălziți laptele și untul într-o cratiță mică, asigurându-vă că nu fierbe. Puneți deoparte până când cartofii sunt gata.
De îndată ce cartofii sunt fragede, scurgeți-le într-o strecurătoare.
Așezați o moară alimentară prevăzută cu un disc/lamă mică peste un bol rezistent la căldură. Treceți cartofii prin moara de alimente, întorcând mânerul înainte și înapoi. De îndată ce cartofii sunt piure, amestecați amestecul de lapte fierbinte cu un tel sau o spatulă de cauciuc.
Adăugați suficient lapte de unt pentru a face cartofii cremoși.
Adăugați 1 linguriță de sare și piper și serviți fierbinte. Pentru a menține cartofii calzi, așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte timp de până la 30 de minute. Puteți adăuga puțin lapte fierbinte suplimentar pentru a le menține cremoase.