Zară Piure De Cartofi

Zară Piure De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de zară. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 3 și costă 58 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, zară, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Zară Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, aduceți la fiert 2 litri de apă și 1 lingură de sare. Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați-le în apa clocotită și aduceți apa înapoi la fierbere. Coborâți focul și fierbeți la foc mic timp de 10 până la 15 minute, până când cartofii se destramă ușor atunci când sunt străpunși cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Între timp, încălziți laptele și untul într-o cratiță mică, asigurându-vă că nu fierbe. Puneți deoparte până când cartofii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
De îndată ce cartofii sunt fragede, scurgeți-le într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
5
Așezați o moară alimentară prevăzută cu un disc/lamă mică peste un bol rezistent la căldură. Treceți cartofii prin moara de alimente, întorcând mânerul înainte și înapoi. De îndată ce cartofii sunt piure, amestecați amestecul de lapte fierbinte cu un tel sau o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați suficient lapte de unt pentru a face cartofii cremoși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Adăugați 1 linguriță de sare și piper și serviți fierbinte. Pentru a menține cartofii calzi, așezați vasul peste o tigaie cu apă fierbinte timp de până la 30 de minute. Puteți adăuga puțin lapte fierbinte suplimentar pentru a le menține cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții3
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista