Zară Piure De Cartofi

Zară Piure De Cartofi
Zară piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 353 calorii. Această rețetă servește 12. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, smântână grea, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Zară Piure De Cartofi, Zară Piure De Cartofi, și Zară Piure De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Curățați și înjumătățiți cartofii pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Tăiați fiecare jumătate în sferturi.
3
Puneți cartofii tăiați imediat într-o oală mare umplută cu apă rece pentru a preveni oxidarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați mai multă apă rece pentru a acoperi cartofii cu cel puțin 4 inci. Condimentați bine apa cu sare (ar trebui să aibă gust de apă sărată).Aduceți cartofii la fiert la foc mare. Odată ce fierbe, reduceți focul la mediu scăzut și fierbeți, neacoperit, până când cartofii sunt complet fragezi și abia încep să se destrame, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
5
Scurgeți cartofii într-o strecurătoare mare și lăsați-i să stea, netulburați, să se usuce la abur timp de aproximativ 5 minute. (Uscarea cu abur permite o mare parte din excesul de umiditate să se evapore din cartofi, astfel încât să puteți adăuga mai multă smântână și unt mai târziu!) Gustați cartofii pentru a vedea cât de sărați sunt.Între timp, încălziți smântâna și untul într-o cratiță mică la foc mediu până când amestecul este fierbinte și untul este topit; nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se condimentează cu piper negru sau alb proaspăt măcinat și, dacă este necesar, sare.Treceți cartofii fierți printr-o moară de alimente sau ricer de cartofi într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
CartofiCartofi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă amestecul fierbinte de smântână și unt în cartofi și se pliază folosind o spatulă mare de cauciuc. Îndoiți Zara la temperatura camerei, având grijă să nu suprasolicitați cartofii.Gustați cartofii și, dacă este necesar, ajustați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
CondimenteCondimente
CartofiCartofi
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista