Zară Panna Cotta
Reteta zară Panna Cottan este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție conține 399 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, ulei vegetal, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.
Instrucțiuni
Ungeți 6 (6 uncii) ramekins cu un strat subțire de ulei vegetal; pune-le deoparte.
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste o ceașcă mare de măsurare cu un gura de scurgere sau un castron mare și puneți-o deoparte.
Așezați crema într-o cratiță medie și presărați gelatina uniform pe suprafață.
Lăsați să stea netulburat până când gelatina s-a înmuiat, aproximativ 3 minute.
Adăugați zahărul și semințele de vanilie și amestecați pentru a combina.
Încălziți amestecul la foc mic, amestecând constant și răzuind părțile laterale ale tigaiei, după cum este necesar, cu o spatulă de cauciuc, până când gelatina și zahărul s-au dizolvat și amestecul nu se mai simte granulat atunci când este frecat între degete, aproximativ 5 până la 7 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă sau gelatina nu se va seta corect.)
Se toarnă amestecul în filtrul pregătit și se aruncă conținutul filtrului. Se amestecă Zara până se combină și se împarte imediat amestecul între ramekinele preparate. Apăsați ușor o bucată de folie de plastic direct pe suprafața fiecărei panna cotta pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 4 hours.To serviți, scoateți ramekinele din frigider și lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de 5 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul perimetrului fiecărei panna cotta, acoperiți-l cu o farfurie de servire și răsturnați-l pentru a se desface, folosind cuțitul pentru a împinge ușor panna cotta din ramekin, dacă este necesar.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.