Zară Panna Cotta

Zară Panna Cotta
Reteta zară Panna Cottan este gata în aproximativ 4 ore și 25 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 6. O porție conține 399 calorii, 4G de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, ulei vegetal, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un desert destul de ieftin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Zară Panna Cotta, Zară Panna Cotta, și Zară Panna Cotta.

Instrucțiuni

1
Ungeți 6 (6 uncii) ramekins cu un strat subțire de ulei vegetal; pune-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
2
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste o ceașcă mare de măsurare cu un gura de scurgere sau un castron mare și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
3
Așezați crema într-o cratiță medie și presărați gelatina uniform pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
4
Lăsați să stea netulburat până când gelatina s-a înmuiat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
5
Adăugați zahărul și semințele de vanilie și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Încălziți amestecul la foc mic, amestecând constant și răzuind părțile laterale ale tigaiei, după cum este necesar, cu o spatulă de cauciuc, până când gelatina și zahărul s-au dizolvat și amestecul nu se mai simte granulat atunci când este frecat între degete, aproximativ 5 până la 7 minute. (Nu lăsați amestecul să fiarbă sau gelatina nu se va seta corect.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
7
Se toarnă amestecul în filtrul pregătit și se aruncă conținutul filtrului. Se amestecă Zara până se combină și se împarte imediat amestecul între ramekinele preparate. Apăsați ușor o bucată de folie de plastic direct pe suprafața fiecărei panna cotta pentru a preveni formarea unei piele. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 4 hours.To serviți, scoateți ramekinele din frigider și lăsați-le să stea la temperatura camerei timp de 5 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul perimetrului fiecărei panna cotta, acoperiți-l cu o farfurie de servire și răsturnați-l pentru a se desface, folosind cuțitul pentru a împinge ușor panna cotta din ramekin, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista