Zară Fantails
Zară Fantails ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 202 calorii. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți drojdie activă, plus 2 linguri de unt, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Zară Fantails, Scorțișoară Trage-Apart Fantails, și [] Usturoi la gratar & Salata de pui Zara cu Zara-Tahini Dressing.
Instrucțiuni
Cupe de brioșă cu unt cu 1 lingură de unt topit.
Se amestecă drojdia, apa caldă și mierea într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă făina, sarea, Zara și 6 linguri de unt topit în amestec de drojdie cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Puneți aluatul în jos (nu frământați), apoi înjumătățiți.
Întindeți jumătate de aluat pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor făinat într-un pătrat de 12 inci (aproximativ 1/8 inch grosime; păstrați restul pe jumătate acoperit cu folie de plastic).
Ungeți aluatul cu 1/2 lingură de unt și tăiați-l în 6 fâșii egale. Stivați benzi, cu laturile unse în sus și tăiați transversal în 6 bucăți egale. Întoarceți fiecare bucată pe o parte și puneți-o într-o ceașcă de briose. Faceți mai multe rulouri cu aluatul rămas în același mod. Separați straturile exterioare ale fiecărei role pentru a evanta spre exterior. Acoperiți rulourile cu un prosop de bucătărie (nu pânză de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până când se dublează și aluatul umple căni, 1 până la 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc.
Coaceți rulourile până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Ungeți blaturile cu restul de 2 linguri de unt, apoi transferați rulourile într-un suport și răciți cel puțin 20 de minute.
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar pot fi congelate (se răcesc complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.