Zară Crab Chowder
Zară Crab Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 253 calorii, 30g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $ 3.44 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zară, cartofi Yukon gold, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până zară scăzut de grăsime ai putea urma acest curs principal cu Tort De Lămâie Meyer ca desert. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Crab, Supă De Crab, și Supă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se curăță cartofii și se taie în bucăți de 1/2 inci.
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, combinați cartofii, morcovii și bulionul. Acoperiți, aduceți la fierbere și gătiți până când cartofii și morcovii sunt fragede când sunt străpunse, 10 până la 12 minute.
Între timp, îndepărtați orice bucăți de coajă din crab.
Adăugați zară în tigaie și amestecați până la cald, 2 până la 3 minute.
Adăugați crab, amestecați ușor și supă de oală în boluri largi.
Adăugați castraveți în mod egal la porții. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.