Zarda Bar-B-Q Fasole Creeper

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Zarda Bar-B-Q Creeper Beans. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 224 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Un amestec de sos picant de grătar, ceapă, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pirandai Thuvaiyal sau chutney de Creeper Adamant, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Cel mai bun Darn oală de fasole vreodată-Homestyle Pinto fasole w / o opțiune oala sub presiune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un cuptor olandez, combinați carnea de porc și fasolea, sosul de grătar, zahărul brun și ceapa și amestecați până se amestecă bine. Îndoiți ardeiul cayenne, ardeii habanero și jalapeno. Se amestecă.
Coaceți, acoperit, timp de 60 până la 75 de minute.