Zampone e Fagioli: cârnați și fasole ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 62g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 923 calorii. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Dacă aveți fasole borlotti, prosciutto cotto, carne de porc măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Zampone e Fagioli: cârnați și fasole, Pastan e Fagioli con Salsicce (Pastan și fasole cu cârnați), și Paste Fagioli cu fasole de afine și Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți zamponul din baie și clătiți-l în apă rece. Se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
2
Într-un castron mare, combinați bine carnea de porc, pielea de șuncă, prosciutto, cârnații italieni și condimentele. Condimentați interiorul zamponei cu sare și piper și umpleți cu amestecul de porc. Folosind un ac mare și măcelar?s sfoară, legați piciorul. Într-o oală mare, așezați zampone cu suficientă apă pentru a acoperi cu câțiva centimetri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Italieni
Sare și Piper
Prosciutto
Condimente
Apă
Carne
Carne De Porc
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Bucătărie
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se pune la foc mare și se fierbe. Coborâți focul și fierbeți acoperit timp de 2 ore.
4
Între timp, fierbeți fasolea înmuiată în apă 1 oră, până se înmoaie, dar încă ușor fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
5
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți untura la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Untură
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mare 5 minute, până se rumenesc. Se amestecă bulionul de pui și pasta de roșii și se gătește la foc mediu 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Pasta De Tomate
Ceapă
7
Adăugați fasolea scursă și gătiți 10 minute, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare un piper și se pune pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Fasole
Sare
8
Când zampone este gata, scoateți din apă, lăsați să se odihnească 10 minute, apoi feliați în runde de 1/2 inch și așezați deasupra boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
9
Stropiți cu oțet balsamic adevărat și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
10
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
12
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
13
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
14
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.