Zahăr brun și șuncă cu crustă de condimente

Zahăr brun și șuncă cu crustă de condimente
Zahărul brun și șunca cu crustă de condimente este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți chimen măcinat, 3%-mai puțin-sodiu, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Broaste Cookie cu zahar brun si condimente, Batoane De Dovleac Cu Zahăr Brun Și Condimente, și Tort Cu Condimente De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați primele 6 ingrediente. Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Frecați șunca uniform cu amestecul de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Carne De VităCarne De Vită
șuncășuncă
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați șunca pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Combinați mierea și sucul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Scoateți folia din șuncă; periați amestecul de miere peste șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
șuncășuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți, neacoperit, 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Transferați șunca într-un platou; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncășuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate2
Revista