Zahăr brun și șuncă cu crustă de condimente
Zahărul brun și șunca cu crustă de condimente este un fără gluten, fără lactate și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 72 calorii. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți chimen măcinat, 3%-mai puțin-sodiu, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Broaste Cookie cu zahar brun si condimente, Batoane De Dovleac Cu Zahăr Brun Și Condimente, și Tort Cu Condimente De Mere Cu Glazură De Zahăr Brun.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați primele 6 ingrediente. Tăiați grăsimea și coaja din șuncă. Frecați șunca uniform cu amestecul de zahăr.
Așezați șunca pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Acoperiți ușor cu folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră și 15 minute.
Combinați mierea și sucul într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Scoateți folia din șuncă; periați amestecul de miere peste șuncă.
Coaceți, neacoperit, 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 14
Transferați șunca într-un platou; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.