Zahăr Brun Scorțișoară Zahăr Cookie Baruri

Zahăr Brun Scorțișoară Zahăr Cookie Baruri
Zahăr brun scorțișoară zahăr Cookie Baruri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 240 calorii. Această rețetă servește 16. Un amestec de unt, scorțișoară măcinată, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Brun De Scorțișoară, Batoane De Biscuiți Cu Zahăr Brun, și Batoane De Zahăr Brun Cu Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați un vas de copt de 9 de 13 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți untul într-o cratiță medie la foc mediu. Topiți și gătiți până se rumenesc, învârtindu-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 20 de minute.
4
Transferați untul într-un bol mare sau într-un mixer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Adăugați zahăr, amestecând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Adăugați ouăle și vanilia, amestecând bine. Adăugați încet făină, scorțișoară, bicarbonat de sodiu, sare și chipsuri de scorțișoară, amestecând până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Transferați în vasul de copt pregătit, apăsând uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Puneți zahărul și scorțișoara într-un bol mic de amestecare, amestecând apoi stropind deasupra aluatului presat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
9
Se coace 25-30 de minute până se coace.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească 30 de minute, apoi se taie în pătrat și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista