Zahăr Brun-Scorțișoară Pecan
Zahăr brun-scorțișoară pecan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Un amestec de zahăr brun ferm, unt, cafea măcinată cu aromă de pecan-pralină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Nuci Pecan Cu Zahăr Brun Rozmarin, Cartofi dulci copți de două ori {cu zahăr brun și nuci pecan}, și Fursecuri Cu Zahăr Brun Cu Fulgi De Ovăz Cu Stafide Și Nuci Pecan.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați zahăr brun și următoarele 4 ingrediente. Se amestecă bine.
Adăugați nuci pecan, amestecând bine pentru a acoperi.
Răspândiți pecanele acoperite pe o tigaie jellyroll de 15" x 10" x 1" ușor unsă.
Coaceți la 325 timp de 14 până la 15 minute, amestecând la fiecare 5 minute. Se răcește complet. Rupeți nucile.