Zahăr Brun Masa Shortbread

Zahăr Brun Masa Shortbread
Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 157 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ferm zahăr brun, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine Scurtă De Zahăr Brun, Pâine Scurtă De Zahăr Brun Cu Gem De Smochine, și Pâine Scurtă De Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, învârtiți nuca de cocos până când este măcinată fin. Apoi adăugați unt, zahăr brun, vanilie, făină universală și făină de masă și rotiți împreună până se omogenizează. Sau, tocați nuca de cocos cu un cuțit. Apoi, într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, zahărul brun și vanilia până se omogenizează; amestecați nuca de cocos, făina universală și făina de masă până când amestecul nu mai este sfărâmicios și începe să se unească într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
UmărUmăr
(amestec De Masa De Porumb)(amestec De Masa De Porumb)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Apăsați aluatul uniform în două tigăi rotunde de 9 inci cu jante detașabile. Apăsați marginile aluatului cu dinți de furculiță pentru a face un model de creastă. Apoi, cu dinți de furculiță, străpungeți aluatul peste tot în linii paralele la o distanță de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Coaceți pâinea scurtă într-un cuptor de 300 până când este fermă la atingere și maro ușor mai închis, aproximativ 45 de minute. Într-un castron mic, amestecați zahărul granulat și scorțișoara; se presară peste pâine scurtă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Lăsați să se răcească 10 minute.
5
Scoateți jantele de tigaie din pâinea scurtă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri ShortbreadCookie-uri Shortbread
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Tăiați fiecare rundă în 12 pene. Se răcește complet pe fundul tigaiei pe rafturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista