Zahăr Brun-Divinitatea Nucilor

Zahăr Brun-Divinitatea Nucilor
Zahăr brun-nuc divinitatea ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 55 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 10 cenți pe porție. Dacă aveți zahăr brun, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Rețete similare includ Rugelach de nuc și zahăr brun, Rugelach de nuc și zahăr brun, și Placinta de dovleac cu Topping de zahar brun-nuc.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță grea la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând doar până se dizolvă zahărul. Acoperiți, reduceți căldura și gătiți 3 minute. Descoperă; gătiți, fără a amesteca, 10 minute sau până când un termometru cu bomboane înregistrează 24
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Puneți sare și albuș de ou într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Turnați treptat siropul de zahăr fierbinte în amestecul de albuș de ou, bătând la viteză medie, apoi la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Bateți în vanilie; amestecați nucile. Lucrând rapid, aruncați amestecul cu lingurițe pe hârtie de ceară. Se răcește complet. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop SimpluSirop Simplu
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista