Zahăr Brun Crăciun Subțiază

Zahăr brun Crăciun subțiază este un vegetarian rețetă cu 75 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 99 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime per portie. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Un amestec de zahăr brun ferm, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvizabil. Rețete similare includ Budincă de Croissant de Crăciun cu smântână și sos de zahăr brun, Rolling Stones Brown Sugar Cupcake cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil, și Prăjituri cu zahăr brun cu glazură de brânză cremă de zahăr brun.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, zahărul brun și vanilia până se omogenizează. Se amestecă sau se bate în făină până se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în patru porții egale. Aplatizați fiecare cu mâinile într-un disc gros de 1 inch. Pe o placă ușor presărată cu făină, cu un știft de rulare presărat cu făină, rulați aluatul, o porție la un moment dat, până la 1/8 inch grosime. Cu tăietori de prăjituri făinoase, tăiați aluatul în formele dorite (dacă aluatul devine prea moale pentru a fi manevrat, congelați scurt până când este ferm).
Cu o spatulă largă sau degetele, transferați cookie-urile pe foi de copt de 12 pe 15 inci, căptușite cu pergament sau gătit, distanțându - le la aproximativ 1 inch. Adunați resturi, bateți într-o minge și repetați rularea și tăierea.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute; dacă coaceți mai multe tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă prăjiturile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a elibera, lăsați să stea pe foi pentru a se întări, aproximativ 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.
Glazură de zahăr pudră: controlul consistenței glazurii este simplu. Dacă este prea gros, adăugați câteva picături de apă; dacă este prea subțire, adăugați treptat mai mult zahăr pudră. Pentru a nuanța, adăugați colorant alimentar câteva picături la un moment dat.
Pentru conducte: într-un castron, amestecați 2 căni de zahăr pudră, 1/2 linguriță de vanilie și 1 1/2 linguri de apă până se omogenizează. Nuanțați cu colorant alimentar după dorință. Lingură într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de 1/8 inch sau o pungă de plastic cu fermoar de 1 litru. Sigilați punga de plastic și strângeți glazura într-un colț; tăiați o deschidere minusculă la colțul pungii pentru a stoarce glazura.
Lăsați prăjiturile să stea până când glazura este fermă, aproximativ 5 minute. Face aproximativ 3/4 cană.