Zahăr Brun Bourbon Sparkler

Zahăr Brun Bourbon Sparkler
Zahăr brun Bourbon Sparkler este un vegan băutură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 136 calorii. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, bourbon, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine De Bourbon Cu Zahăr Brun, Zahăr brun și coaste de Bourbon, și Zahăr Brun-Bourbon Bundt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați apa și zahărul brun închis într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 2 minute, amestecând până se dizolvă zahărul. Se răcește, apoi se răcește. Se amestecă sucul de lămâie proaspăt răcit și bourbonul în amestecul de sirop de zahăr răcit. Împărțiți amestecul uniform între 4 pahare și topiți fiecare porție cu aproximativ 3 linguri de vin spumant uscat răcit și 2 până la 3 liniuțe bitter.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Marea Britanie Folosește Coacăze)(Marea Britanie Folosește Coacăze)
Vin SpumantVin Spumant
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Elixir GElixir G
Sugestie De Servire: De Modă Veche Sau ReceSugestie De Servire: De Modă Veche Sau Rece
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
2
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista