Zahăr Brun-Bourbon Bundt
O porție conține 544 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime. Dacă 98 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Brown Sugar-Bourbon Bundt ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de zahăr pudră, ouă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort Bundt Cu Zahăr Brun, Tort Bundt Cu Zahăr Brun, și Tort Bundt Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Bateți untul și scurtarea la viteză medie cu un mixer electric cu suport electric până când este cremos. Adăugați treptat zahăr brun, bătând la viteză medie până când este ușor și cremos.
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Se amestecă laptele evaporat și bourbonul într-un castron. Se amestecă făina, praful de copt și sarea într-un alt castron.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt alternativ cu amestecul de lapte, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă pasta de fasole de vanilie.
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt unsă și făinată de 10 inci (12 cani).
Coaceți la 325 timp de 1 oră și 5 minute până la 1 oră și 10 minute sau până când o culegere lungă de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 până la 15 minute; scoateți din tigaie în suport de sârmă. Se răcește complet (aproximativ 1 oră). Se pudrează ușor cu zahăr pudră.