Zahăr & Spice Gogoasa Găuri
Zahăr & Spice gogoasa găuri este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 24. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 150 de calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, găuri de gogoși, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Bacon Brun Zahăr Crema Gogoasa Găuri, și Arta gogoasa găuri.
Instrucțiuni
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu cârligul pentru aluat, amestecați făina și zahărul la viteză mică.
Adăugați ouăle și bateți bine.
Adăugați drojdia, amestecând aproximativ 1 minut, până când ingredientele sunt combinate uniform. Adăugați treptat untul câteva cuburi la un moment dat, apoi adăugați sarea. Măriți viteza mixerului la mediu și continuați să amestecați până când untul este complet încorporat și aluatul s-a îndepărtat de părțile laterale ale bolului, aproximativ 10 minute. Aluatul va scoate de obicei un sunet de palmă atunci când este gata să iasă și ar trebui să fie lucios și neted.
Transferați aluatul într-un bol metalic mediu și acoperiți-l bine cu folie de plastic.
Lăsați-l să stea într-un mediu fără curenți până când și-a dublat dimensiunea, 1 oră 30 de minute până la 2 ore.
Puneți aluatul dovedit la frigider până când este rece și ferm.
Scoateți aluatul răcit din frigider și întoarceți-l pe o foaie de hârtie pergament. Puneți o a doua foaie de hârtie pergament deasupra aluatului și întindeți-o până când are o grosime de 1/2 inch.
Puneți aluatul înapoi la frigider și răciți-l încă aproximativ 20 de minute. (În această etapă, aluatul poate fi răcit până la 24 de ore înainte de a continua.)
Pregătiți două foi de copt: una căptușită cu prosoape de hârtie, iar cealaltă cu hârtie pergament unsă.
Îndepărtați foaia superioară de hârtie pergament și răsturnați aluatul pe o suprafață făinoasă.
Scoateți a doua foaie de hârtie pergament și praf aluatul cu făină. Folosind un biscuit cu făină sau un tăietor de gogoși de dimensiunea unei jumătăți de dolar, tăiați aluatul în rondele și puneți-le pe foaia de copt unsă.
Acoperiți cu folie de plastic și lăsați găurile pentru gogoși să se dovedească la temperatura camerei până când își dublează dimensiunea, 30 de minute până la 1 oră.
Dați-le la frigider încă o dată până la răcire, aproximativ 20 de minute. Între timp, încălziți cel puțin 2 inci de ulei într-o oală cu fund greu prevăzută cu un termometru pentru prăjit până când uleiul ajunge la 350 F.
Prăjiți găurile de gogoși în loturi, având grijă să nu înghesuiți oala, până când se rumenesc peste tot, 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Scurgeți pe foaia de copt căptușită cu prosop de hârtie. Aruncați găurile de gogoși în zahărul cardamom (pur și simplu combinați zahărul, sarea și cardamomul într-un castron) și serviți-le imediat.