Zabagliones cu alune înghețate

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, zabagliones cu alune înghețate ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 2. O porție conține 1740 calorii, 20g de proteine, și 134g de grăsime. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 25 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați alune, cremă dublă, cafea instant și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Încercați Răcitoare De Cafea Cu Alune Cu Gheață, Iced Slab Alune Latte, și Bezea de alune cu pralină de alune și sos de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți toate ingredientele sosului într-o tigaie mică, aduceți la fierbere, șoptind, apoi lăsați-l să se răcească complet până la un sos mătăsos, îngroșat.
Whizz toate, cu excepția a 1 lingură de nuci într-un mic robot de bucătărie până se fin. Tăiați foarte gros restul, apoi lăsați-l deoparte. Bateți ușor smântâna cu 1 lingură de zahăr.
Puneți restul de zahăr într-o tigaie, adăugați 100 ml apă, apoi încălziți încet până când zahărul s-a dizolvat. Măriți focul, fierbeți 1 min, apoi scoateți focul.
Căptușiți două bazine individuale de budincă sau ramekine cu folie alimentară.
Puneți gălbenușurile de ou și Marsala într-un castron mare peste o tigaie cu apă fierbinte, apoi bateți până începe să se îngroașe și să devină spumoasă. Păstrați bătătoarele în funcțiune și prelingeți siropul de zahăr în amestec. Continuați să bateți aproximativ 5 minute până când amestecul este gros și ține o urmă. Scoateți focul, apoi bateți până se răcește.
Adăugați smântâna, bateți din nou, apoi pliați piulițele măcinate cu o lingură de metal.
Ripple jumătate din sos prin amestec, lingură în matrițe, apoi pliați folia alimentară peste. Congelați amestecul rămas într-o cadă sau faceți mai multe puduri individuale, dacă doriți. Congelați cel puțin 4 ore sau peste noapte pentru a seta.
Întoarceți-vă pe farfurii, apoi lăsați înghețurile să stea 10 minute pentru a se înmuia puțin. Se împrăștie peste nucile tocate, apoi se toarnă puțin sos pentru a servi.