Zaatar Flatbreads
Zaatar Flatbreads ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 2353 calorii, 57G de proteine, și 70g de grăsime fiecare. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați zaatar, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Zaatar Glaze, Fresh Zaatar Freca, și Paiele Zaatar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați drojdia în vasul unui mixer de suport și turnați 1 1/2 căni calde (11
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați 3 linguri. ulei, făina integrală de grâu, 2 3/4 căni de făină universală și sarea.
Se amestecă cu un cârlig de aluat pentru a se amesteca, apoi se bate la viteză medie, adăugând treptat aproximativ 1/4 cană mai multă făină universală până când aluatul este neted, elastic și doar ușor lipicios, 10 până la 12 minute.
Lăsați să crească, acoperit, într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 500 și puneți 2 foi mari de copt în cuptor pentru a se încălzi.
Puneți aluatul în jos, apoi împărțiți-l în jumătate, formați fiecare într-o bilă netedă și praf cu făină.
Rola fiecare minge pe un 12-de 14-in. foaie de copt pergament într-un 12-in.- oval lung. Înțepați aluatul cu o furculiță la aproximativ 2 inci. intervale.
Ungeți aluatul cu 1 1/2 lingură rămasă. ulei, apoi se presară cu 1/4 cană zaatar. Ridicați cu grijă pergamentul cu aluat pe foile de copt fierbinți.
Coaceți până când pâinea se rumeneste, 10 până la 12 minute, schimbând pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Glisați pâinea din pergament pe rafturile de răcire.
Serviți pâinea caldă sau rece, cu un castron de ulei de măsline condimentat generos cu zaatar pentru scufundare.