Za ' atar paste de pește condimentate cu spanac

Za ' atar paste de pește condimentate cu spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Za ' atar paste de pește condimentate cu spanac. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $ 8.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 1042 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper proaspăt măcinat, sumac, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Za ' atar-Pita condimentată, Za ' atar-legume la grătar condimentate, și Za ' atar condimentat nuci pecan și Quinoa mic dejun castron pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Uscați filetele de pește și presărați ambele părți cu Za ' atar spice rub.Nu le vei folosi pe toate. Unii vor intra în sos atunci când gătiți și probabil că veți mai rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
ZaatarZaatar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
2
Într-o cratiță mare (în cele din urmă veți pune pastele în această tigaie, așa că ar trebui să fie mare.), încălziți uleiul la foc mediu și sotati ceapa, ceapa și usturoiul până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile și vinul și dați foc, astfel încât sosul să fiarbă puțin. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă aproximativ o lingură de za ' atar și se adaugă spanac, amestecând până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
ZaatarZaatar
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se fierbe apă sărată pentru paste. În timp ce apa se apropie de fierbere, tăiați peștele în bucăți de 1 inch și puneți peștele și condimentele în sos de roșii. Se amestecă astfel încât bucățile de pește să fie complet acoperite. Se amestecă măslinele kalamata tocate și fulgii de ardei roșu (sau ardeiul Alep).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlepPiper Alep
Măsline KalamataMăsline Kalamata
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
5
Gatiti pastele la doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/4 cană de apă pentru paste în cazul în care aveți nevoie de ea pentru sos (nu am făcut-o.). Amestecați pastele în sos, având grijă să lăsați peștele în bucăți destul de mari. Gustați și reglați condimentele. Poate doriți să adăugați sare și piper sau mai multe condimente za ' atar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
ZaatarZaatar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Pentru a servi, lingurați pastele cu sos pe farfurie și presărați pătrunjel tocat, coajă de lămâie și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Revista