Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Za ' atar paste de pește condimentate cu spanac. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $ 8.36 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 58G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 1042 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper proaspăt măcinat, sumac, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Za ' atar-Pita condimentată, Za ' atar-legume la grătar condimentate, și Za ' atar condimentat nuci pecan și Quinoa mic dejun castron pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Uscați filetele de pește și presărați ambele părți cu Za ' atar spice rub.Nu le vei folosi pe toate. Unii vor intra în sos atunci când gătiți și probabil că veți mai rămâne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Zaatar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Într-o cratiță mare (în cele din urmă veți pune pastele în această tigaie, așa că ar trebui să fie mare.), încălziți uleiul la foc mediu și sotati ceapa, ceapa și usturoiul până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați roșiile și vinul și dați foc, astfel încât sosul să fiarbă puțin. Reduceți căldura la minim și fierbeți până se reduce ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă aproximativ o lingură de za ' atar și se adaugă spanac, amestecând până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Zaatar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Se fierbe apă sărată pentru paste. În timp ce apa se apropie de fierbere, tăiați peștele în bucăți de 1 inch și puneți peștele și condimentele în sos de roșii. Se amestecă astfel încât bucățile de pește să fie complet acoperite. Se amestecă măslinele kalamata tocate și fulgii de ardei roșu (sau ardeiul Alep).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alep
Măsline Kalamata
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
5
Gatiti pastele la doar al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
6
Scurgeți pastele, rezervând aproximativ 1/4 cană de apă pentru paste în cazul în care aveți nevoie de ea pentru sos (nu am făcut-o.). Amestecați pastele în sos, având grijă să lăsați peștele în bucăți destul de mari. Gustați și reglați condimentele. Poate doriți să adăugați sare și piper sau mai multe condimente za ' atar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Zaatar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Pentru a servi, lingurați pastele cu sos pe farfurie și presărați pătrunjel tocat, coajă de lămâie și semințe de susan.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.