Za ' atar Flatbreads cu salată de castraveți-iaurt
Această rețetă servește 6 și costă 1,64 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 420 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de mazăre pentru copii, spanac pentru copii, iaurt cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de roșii și castraveți cu pâine Pita și Za ' atar, Boluri de pui la cuptor Za ' atar cu salată de castraveți și kefir Raita, și Pâine plată cu Raita de castraveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 și așezați o piatră de pizza pe raftul de jos pentru a încălzi timp de 30 de minute. Alternativ, introduceți o foaie de copt inversată în cuptor.
Pe o suprafață de lucru ușor făinată, aplatizați aluatul de pizza în două runde de 9 inci, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch; transferați pe 2 coji de pizza bine făinate sau foi de copt inversate.
Lăsați să stea până se ridică ușor, 20 de minute.
Între timp, într-o cratiță mare, ofiliți spanacul cu 1 lingură de apă la foc mare.
Transferați într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece. Stoarceți lichidul și tocați spanacul; transferați într-un castron.
Adăugați mazărea și amestecați ușor cu o furculiță. Se amestecă castravetele, pătrunjelul, menta, mărarul și usturoiul.
Adăugați iaurtul, sucul de lămâie și 2 linguri de ulei de măsline și amestecați pentru a combina. Îndoiți romaina și condimentați cu sare.
Într-un castron, combinați za ' atarul cu uleiul rămas și un vârf generos de sare.
Agitați coaja de pizza de câteva ori pentru a slăbi aluatul. Praf de făină sub orice zone care se lipesc.
Întindeți uleiul za ' atar peste aluat. Glisați rundele pe piatra fierbinte și coaceți timp de 10 minute, până devin aurii și crocante.
Transferați pâinea pe o suprafață de lucru și tăiați-o în pene.
Se servește cu iaurtul de castraveți.