Yuzu Trixy Stix
Yuzu Trixy Stix ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 20 de calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Yuzu Chuhai | Yuzu Acru / Cocktail Japonez Yuzu, Ce este Yuzu? Un Cocktail Yuzu, și Kixcomercul pe Stix.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament; pune deoparte.
Așezați zahărul într-un castron mediu și stropiți cu sucul de yuzu. Folosind degetele, frecați sucul de yuzu în zahăr până când amestecul este combinat uniform și textura nisipului umed.
Presărați amestecul de zahăr pe pergament. Folosind degetele, apăsați amestecul într-un strat subțire și uniform de aproximativ 1/16 inch grosime. Puneți deoparte neacoperit într-un loc răcoros și uscat până când zahărul se usucă complet, cel puțin 6 ore sau peste noapte.Folosind mâinile, rupeți zahărul uscat în bucăți mici. Lucrând în 2 până la 3 loturi, transferați zahărul într-o râșniță curată de cafea sau condimente și procesați într-o pulbere fină.
Transferați pulberea într-un castron mic, răzuind orice amestec blocat în interiorul râșniței.Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste un castron mediu.
Se toarnă pulberea de zahăr în strecurătoare și se cerne în vas, apăsând pe pulbere cu spatele unei linguri pentru a o forța prin plasă. Întoarceți bucățile mai mari rămase în strecurătoare la râșniță și procesați-le într-o pulbere fină. Cerneti din nou si repetati cu macinarea si cernerea dupa cum este necesar pana cand tot amestecul de zahar este procesat (este posibil sa mai ramana cateva solide de aruncat).
Așezați o foaie de hârtie pe o suprafață de lucru. Aveți gata aproximativ 20 (8 inci) paie de hârtie și o scobitoare. Faceți o pâlnie mică dintr-o altă bucată de hârtie. (Asigurați-vă că vârful se potrivește în capătul paielor.) Alternativ, utilizați o stea deschisă nr.16 sau un vârf rotund de conducte nr.5. Îndoiți un capăt al paiului de 1/4 inch. Introduceți punctul pâlniei sau vârful conductei în capătul deschis al paiului. Ținând pâlnia sau vârful conductelor în poziție și lucrând peste foaia de hârtie, lingurați în aproximativ 1 1/4 lingurițe din amestecul de zahăr. Folosiți capătul ascuțit al scobitoarei pentru a introduce amestecul de zahăr în paie.
Scoateți pâlnia sau vârful conductei și pliați capătul deschis al paiului în jos cu 1/4 inch pentru a închide. Repetați cu paiele rămase și zahărul.