Yuca Chorriada con Chorizo (manioc cu Chorizo și sos de brânză)
Yuca Chorriada con Chorizo (manioc cu Chorizo și sos de brânză) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 481 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză mozzarella, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 263 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), Manioc Prăjit (Yucan Asado), și Manioc Prăjit (Yucan Asada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați yuca, apa și sarea într-o oală medie. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere și gătiți aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.În timp ce yuca gătește, încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați scallions și roșii, amestecați și gătiți aproximativ 7 minute.
Adăugați chimen, sare și piper. Se amestecă și se fierbe încă 2 minute.
Adăugați smântână și brânză.
Amestecați bine și reduceți focul și gătiți timp de 3 minute sau până când brânza s-a topit.
Așezați yuca într-un vas de servit, adăugați feliile de chorizo și turnați sosul deasupra.
Serviți-l cald și garnisiți cu scallions.