Yuca Chorriada con Chorizo (manioc cu Chorizo și sos de brânză)

Yuca Chorriada con Chorizo (manioc cu Chorizo și sos de brânză)
Yuca Chorriada con Chorizo (manioc cu Chorizo și sos de brânză) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 96 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 481 calorii, 8g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, brânză mozzarella, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 263 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Queso Fundido con Chorizo Verde Y Rajas (brânză topită cu Chorizo verde și fâșii de piper prăjit), Manioc Prăjit (Yucan Asado), și Manioc Prăjit (Yucan Asada) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați yuca, apa și sarea într-o oală medie. Acoperiți cu apă și aduceți la fierbere și gătiți aproximativ 30 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge și se lasă deoparte.În timp ce yuca gătește, încălziți uleiul și untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
ManiocManioc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați scallions și roșii, amestecați și gătiți aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4
Adăugați chimen, sare și piper. Se amestecă și se fierbe încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Adăugați smântână și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
6
Amestecați bine și reduceți focul și gătiți timp de 3 minute sau până când brânza s-a topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Așezați yuca într-un vas de servit, adăugați feliile de chorizo și turnați sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
ManiocManioc
8
Serviți-l cald și garnisiți cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista