Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze Fava și busuioc
Yuba Pappardelle cu mazăre engleză, frunze Fava și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 316 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 2 și costă $1.43 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare de mare, stoc de legume cumpărat, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Sunca Glazurata Balsamic Cu Mazare Engleza De Busuioc, Anghinare și Fava Pappardelle, și Tort de naut cu frunze de Fava si salata de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaia saut de 10 inci, la foc moderat, aduceți bulionul de legume și sarea la fiert.
Adăugați mazărea și fierbeți, neacoperit, până când este verde strălucitor și aproape fraged, 1 până la 2 minute.
Transferați mazărea și lichidul de gătit în blender și amestecați la mare până când este foarte neted, aproximativ 1 minut. Pune deoparte. (Pur-ul poate fi făcut înainte și refrigerat, înfășurat strâns în folie de plastic, până la 12 ore. Pentru a menține culoarea verde vibrantă a mazărelor, răciți pur și simplu peste baia de gheață înainte de refrigerare.)
Într-o cratiță medie la foc moderat, amestecați zeama, yuba, mazărea și 1/4 linguriță de sare. Aduceți la foc mic, apoi reduceți focul la minim, acoperiți și gătiți până când mazărea este doar fragedă, aproximativ 2 minute. Se amestecă mazărea pur și frunzele de fava, se acoperă și se gătește până când frunzele de fava sunt ofilite, aproximativ 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă busuiocul, rămânând 1/4 linguriță sare și piper.
* Yuba este disponibil pe multe piețe asiatice. Dacă nu îl găsiți proaspăt sau congelat, puteți înlocui uscat—șase foi vor fi de aproximativ o uncie. Înmuiați fâșiile uscate în apă caldă timp de zece minute și apoi scurgeți-le bine înainte de a adăuga la zară.•Dacă nu doriți să vă faceți propria zară, puteți înlocui laptele integral obișnuit. Nu înlocuiți Zara fabricată comercial, care este cultivată și are o aromă acră.* Frunzele Fava sunt frunzele plantei care produce fasole fava. În general, sunt disponibile pe piețe în primăvară. Alte verdeață proaspătă de primăvară, cum ar fi lăstarii de mazăre sau spanacul pentru copii, pot fi înlocuite.