Yankee Pot Roast cu legume de iarnă

Yankee Pot friptura cu legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 299 calorii, 42G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de cartofi de copt, friptură de vârf de mușchi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Friptură de vită și legume de iarnă, Friptură cu legume rădăcinoase de iarnă, și Friptură De Vită Cu Legume Rădăcinoase De Iarnă.
Instrucțiuni
Puneți primele 4 ingrediente într-un aragaz lent electric de 5 litri; aruncați ușor.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de vită în tigaie, rumenind pe toate părțile (aproximativ 8 minute).
Puneți carnea de vită peste legume în aragaz lent. Înveliți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 5 minute sau până când ceapa începe să se rumenească. Se amestecă bulionul, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura; amestecați muștarul și următoarele 5 ingrediente.
Se toarnă amestecul de bulion peste carnea de vită și legume.
Acoperiți și gătiți la 8 ore scăzute sau până când carnea de vită și legumele sunt foarte fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Măsurați rutabaga, păstârnacul, morcovul și cartoful
Puneți rutabaga, păstârnacul, morcovul și cartoful în aragaz lent
Măsurați muștarul, cimbrul și salvia
Ajutați la turnarea amestecului de bulion în aragazul lent