Wrap-uri cu tortilla cu legume la grătar
Învelișurile cu tortilla cu legume la grătar durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,46 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 360 de calorii, 8 g de proteine și 25 g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesto, ulei de măsline, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi împachetări cu tortilla crocante cu legume, împacheturi cu legume la grătar și împacheturi cu legume la grătar mediteranean.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați dovlecelul, dovleceii galbeni și ardeiul roșu. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider peste noapte, întorcându-le o dată.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și pesto; pus deoparte.
Scurgeți și aruncați marinata.
Puneți legumele într-un coș de grătar sau într-o tigaie de folie de unică folosință cu fante tăiate în partea de jos. Gratar, acoperit, la foc mediu-mare, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Întindeți cremă de brânză pesto rezervată peste tortilla; deasupra cu legume. Îndoiți părțile laterale peste umplutură.