Învelișurile cu tortilla cu legume la grătar durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,46 USD per porție, primești o garnitură care servește 4. O porție conține 360 de calorii, 8 g de proteine și 25 g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Mergeți la magazin și luați pesto, ulei de măsline, dovlecei de vară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 53%, ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete, cum ar fi împachetări cu tortilla crocante cu legume, împacheturi cu legume la grătar și împacheturi cu legume la grătar mediteranean.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele șase ingrediente; adăugați dovlecelul, dovleceii galbeni și ardeiul roșu. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider peste noapte, întorcându-le o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Galben
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și pesto; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Puneți legumele într-un coș de grătar sau într-o tigaie de folie de unică folosință cu fante tăiate în partea de jos. Gratar, acoperit, la foc mediu-mare, timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, Opțional
5
Întindeți cremă de brânză pesto rezervată peste tortilla; deasupra cu legume. Îndoiți părțile laterale peste umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Pâine Cu Nuci și Stafide
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată