Wok Carnea De Porc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc Wok. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 44G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 629 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.29 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc, uleiul de canolan, amidonul de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Herb Prosciutto pe cotlet de porc "carne de porc pe carne de porc", Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, și Carne De Porc Crocantă Carnitas (Carne De Porc Mexicană Gătită Lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un wok sau tigaie, amestecați carnea de porc, ghimbirul și usturoiul praf în ulei până când carnea nu mai este roz.
Adăugați amestecul de legume, păstăile de mazăre și roșiile; gătiți până când legumele sunt încălzite.
Combinați amidonul de porumb, apa și sosul de soia până se omogenizează; se adaugă în wok. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana cand sosul se ingroasa.