Wisconsin Brânză Chowder
Wisconsin brânză Chowder ar putea fi doar supa pe care il cautati. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei, 1/4 qt. bulion de pui, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați wisconsin brânză chowder, Wisconsin Mac și brânză, și Wisconsin macaroane și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul în cratiță medie.
Adăugați cârnați și legume; gatiti 8-10 min. sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional.
Se amestecă făina și muștarul până se omogenizează.
Adăugați bulion treptat, amestecând până se amestecă bine după fiecare adăugare; se fierbe la foc mic 10 min., amestecând ocazional.
Adăugați 1/3 cană de brânză; gatiti pana se topeste complet, amestecand continuu. Repetați cu brânza rămasă, adăugând în 2 loturi separate. (Nu lăsați praful să fiarbă.)