Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați brioșele cu brânză de fructe sălbatice-fulgi de ovăz. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 73 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 42. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de făină, fructe de pădure, praf de copt calumet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Brioșe cu semințe de mac cu lămâie și boabe sălbatice, Briose de ovaz cu boabe de vară, și Brioșe Cu Brânză De Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați ovăzul și Zara într-un bol mediu; lăsați să stea 10 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Între timp, amestecați crema de brânză, zahărul granulat și coaja de portocală până la amestec; pus deoparte.