Wieners cu aragaz lent în sos Wiener BBQ

Wieners cu aragaz lent în sos Wiener BBQ
Slow Cooker Wieners în sosul Wiener BBQ necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 483 calorii, 13g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.44 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de oțet de mere, zahăr brun, muștar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un sos American. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Fasole și cârnați cu aragaz lent, Slow Cooker BBQ tras carne de porc, și Slow-aragaz arțar chipotle bbq Carne de vită.

Instrucțiuni

1
Așezați cârnații într-un aragaz lent. Într-un castron mediu, combinați jeleul de struguri, muștarul, zahărul brun și oțetul de cidru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Sare Fierbinte2 Lingurițe De Sare Fierbinte
UmărUmăr
Jeleu De StruguriJeleu De Struguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine și se toarnă peste cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
3
Gatiti la setare scazuta timp de cel putin 1 ora inainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista