Wicked rulouri bune homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sare și piper kosher, arpagic, homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Popcorn Ranch Cool: Gustări Bune Și Rele, Wicked Bun Ciocolata-Unt De Arahide Budinca Cupe, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Între timp, ucideți fiecare homar apăsând vârful unui cuțit greu de bucătar în crăpătura chiar în spatele ochilor din Centrul carapacei. Apăsați ferm, apoi împărțiți capul în jumătate. Folosind prosoape de bucătărie, răsuciți coada și ghearele (inclusiv articulațiile) din carapace. Salvați carapace pentru o altă utilizare. Apăsați fiecare coadă plat pe tăbliță și introduceți frigarui de lemn pe toată lungimea lor pentru a le menține drepte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Placă De Tăiere
Chefs Cuțit
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Așezați o grătar într-o foaie de copt cu margini grele.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
3
Așezați o inserție de abur în fundul unei oale mari cu capac și adăugați 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați un singur strat de gheare și picioare de homar (aproximativ jumătate din homar) și acoperiți oala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Lăsați aburul timp de exact două minute, apoi transferați—l pe raftul așezat în foaia de copt (homarii pot încă să se zvâcnească ușor-aceasta este o reacție reflexă. Nu vă faceți griji, sunt morți). Repetați cu homarul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Se transferă în cuptor și se prăjește până când ghearele ajung la 135 km f în centru, așa cum se măsoară pe un termometru citit instant, aproximativ 7 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți ghearele și puneți-le deoparte pe o farfurie mare. Continuați prăjirea până când cozile ajung la 135 de centimetri F în centru, cu 7 până la 15 minute mai mult (în funcție de forma exactă a cozilor).
8
Scoateți din cuptor și transferați pe farfurie cu gheare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
De îndată ce homarul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți carnea din coajă folosind foarfece de bucătărie, biscuiți de homar și/sau partea din spate a unui satâr greu pentru a ajuta la crăparea cojilor (este în regulă dacă carnea devine puțin mutilată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Legare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cleaver
10
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 până la 1 inch și transferați-o într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Adăugați maioneză și aruncați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
12
Se transferă într-o strecurătoare cu plasă de sârmă sau un set mare de strecurătoare într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Se pune la frigider și se lasă să se scurgă și să se răcească cel puțin 1 oră.
14
Aruncați orice picături (sau salvați pentru a mânca cu pâine). Aruncați homarul cu țelină și arpagic (dacă utilizați). Condimentează după gust cu suc de lămâie (dacă folosești), sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/2 Căni De Bere
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare, cu fund greu, la foc mediu-mic. Rotiți pentru a acoperi tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Adăugați patru chifle cu o parte tăiată în jos. Gatiti, presandpe chifle ușor și mișcându-le în jurul tigaiei până se rumenesc pe prima parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Scoateți din tigaie, adăugați încă o lingură de unt și prăjiți a doua parte. Repetați cu al doilea lot de chifle. Împărțiți umplutura uniform între toate chiflele și serviți imediat cu murături și chipsuri de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Cartofi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ați putea încerca este Samuel Billaud Chablis Premier Cru Les Vaillons Vieilles Vignes. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 32 de dolari.