Wicked Bun Rulouri De Homar

Wicked rulouri bune homar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 484 calorii. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 212 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Un amestec de sare și piper kosher, arpagic, homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Încercați Popcorn Ranch Cool: Gustări Bune Și Rele, Wicked Bun Ciocolata-Unt De Arahide Budinca Cupe, și Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Între timp, ucideți fiecare homar apăsând vârful unui cuțit greu de bucătar în crăpătura chiar în spatele ochilor din Centrul carapacei. Apăsați ferm, apoi împărțiți capul în jumătate. Folosind prosoape de bucătărie, răsuciți coada și ghearele (inclusiv articulațiile) din carapace. Salvați carapace pentru o altă utilizare. Apăsați fiecare coadă plat pe tăbliță și introduceți frigarui de lemn pe toată lungimea lor pentru a le menține drepte.
Așezați o grătar într-o foaie de copt cu margini grele.
Așezați o inserție de abur în fundul unei oale mari cu capac și adăugați 1 inch de apă. Se aduce la fierbere la foc mare.
Adăugați un singur strat de gheare și picioare de homar (aproximativ jumătate din homar) și acoperiți oala.
Lăsați aburul timp de exact două minute, apoi transferați—l pe raftul așezat în foaia de copt (homarii pot încă să se zvâcnească ușor-aceasta este o reacție reflexă. Nu vă faceți griji, sunt morți). Repetați cu homarul rămas.
Se transferă în cuptor și se prăjește până când ghearele ajung la 135 km f în centru, așa cum se măsoară pe un termometru citit instant, aproximativ 7 minute.
Scoateți ghearele și puneți-le deoparte pe o farfurie mare. Continuați prăjirea până când cozile ajung la 135 de centimetri F în centru, cu 7 până la 15 minute mai mult (în funcție de forma exactă a cozilor).
Scoateți din cuptor și transferați pe farfurie cu gheare.
De îndată ce homarul este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți carnea din coajă folosind foarfece de bucătărie, biscuiți de homar și/sau partea din spate a unui satâr greu pentru a ajuta la crăparea cojilor (este în regulă dacă carnea devine puțin mutilată).
Tăiați carnea în bucăți de 1/2 până la 1 inch și transferați-o într-un castron mare.
Adăugați maioneză și aruncați bine pentru a acoperi.
Se transferă într-o strecurătoare cu plasă de sârmă sau un set mare de strecurătoare într-un castron.
Se pune la frigider și se lasă să se scurgă și să se răcească cel puțin 1 oră.
Aruncați orice picături (sau salvați pentru a mânca cu pâine). Aruncați homarul cu țelină și arpagic (dacă utilizați). Condimentează după gust cu suc de lămâie (dacă folosești), sare și piper. Pune deoparte.
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare, cu fund greu, la foc mediu-mic. Rotiți pentru a acoperi tigaia.
Adăugați patru chifle cu o parte tăiată în jos. Gatiti, presandpe chifle ușor și mișcându-le în jurul tigaiei până se rumenesc pe prima parte.
Scoateți din tigaie, adăugați încă o lingură de unt și prăjiți a doua parte. Repetați cu al doilea lot de chifle. Împărțiți umplutura uniform între toate chiflele și serviți imediat cu murături și chipsuri de cartofi.