Whisky De Secară Infuzat
Infuzat whisky de secară ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 18 porții cu 195 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pere, fasole de vanilie, whisky de secară și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pâine De Secară Daneză, Terci Danez De Pâine De Secară (Unixtlebr Unixtd), și Hard Cupcakes cidru cu mere Caramel whisky & whisky Buttercream (+o zi de naștere blog!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de zahăr și 1/2 cană de apă clocotită într-o cană de măsurare cu 2 căni, amestecând până se dizolvă zahărul. Pune deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 30
Combinați salvia și perele într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Răzuiți semințele din boabele de vanilie; adăugați semințe în amestecul de pere. Se toacă fasolea; se adaugă la amestecul de pere.
Adăugați 3 linguri de sirop de zahăr în amestecul de pere (rezervați siropul de zahăr rămas pentru o altă utilizare).
Coaceți amestecul de pere la 300 timp de 20 de minute sau până când perele se rumenesc și amestecul este parfumat.
Combinați amestecul cald de pere și whisky într-un castron mare.
Se toarnă amestecul într-un recipient cu capac; acoperiți și depozitați într-un loc răcoros și întunecat timp de 1 săptămână, agitând ocazional. Se strecoară solidele atunci când sunt gata de utilizare.