Welsh Rarebit și roșii prăjite cu slănină pe pâine de bere Cheddar

Welsh Rarebit și roșii prăjite-Bacon pe pâine de bere Cheddar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 4 porții cu 541 calorii, 28G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $3.83 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Această rețetă de la Serious Eats are 59 de fani. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, sos Worcestershire, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Welsh Rarebit cu roșii prăjite, Pâine de bere cu Bacon și Cheddar, și Bacon Cheddar Pâine De Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru roșiile prăjite cu Bacon: reglați grătarul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți la 425 [aprox. Într-o tigaie, combinați roșiile, slănina și 2 lingurițe de cimbru. Se condimentează cu sare și piper.
Se introduce la cuptor și se prăjește până când slănina a început să fie crocantă și cojile de pe roșii au început să se blistereze și să izbucnească, aproximativ 20 de minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Încălziți berea, usturoiul, lingurița rămasă de cimbru, fulgii de ardei roșu și muștarul într-o tigaie cu sos mediu la foc mediu până la fierbere. Aruncați brânza cheddar și făina împreună, apoi adăugați în tigaie. Gatiti, amestecand continuu, pana cand branza se topeste.
Se ia de pe foc și se adaugă sosul Worcestershire. Condimentează după gust cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul la mare.
Puneți pâinea pe o tigaie pentru pui de carne și fierbeți până când marginile au început să se rumenească, aproximativ 2 minute, apoi scoateți-o din cuptor. Întoarceți cu grijă fiecare bucată de pâine, apoi acoperiți fiecare bucată de pâine cu amestecul de brânză.
Așezați-l înapoi sub broiler până când brânza este bulbucată și rumenită, aproximativ 4 minute.
Scoateți din cuptor și serviți imediat cu roșii prăjite.