Wellingtons Individuale De Carne De Vită
Wellingtons individuale de carne de vită este un lactate gratuit rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, produse de patiserie filo, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Wellingtons Individuale De Carne De Vită, Wellingtons Individuale De Carne De Vită, și Wellingtons individuale de vită cu Duxelles de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit.
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
Adăugați ciuperci, ceapă verde și sare; sotati 8 minute.
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie și puneți-l deoparte.
Presărați ambele părți ale fiecărei fripturi cu piper. Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mare până se încălzește.
Adăugați fripturi și gătiți 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți fripturile din tigaie; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Așezați 1 foaie de filo pe un prosop umed (păstrând restul de filo acoperit). Înveliți ușor phyllo cu spray de gătit. Se acoperă cu o altă foaie de phyllo și se acoperă cu spray de gătit; pliați pe jumătate transversal, aducând capetele scurte împreună.
Așezați 1 friptură la 3 inci de un capăt al phyllo. Puneți jumătate din amestecul de ciuperci peste friptură. Ori capătul scurt al phyllo peste amestec de ciuperci; ori pe lungime marginile phyllo peste friptură, și roll-up, jellyroll moda. Repetați procedura cu restul de 2 foi de filo, amestec de ciuperci și friptură.
Înveliți ușor pachetele phyllo cu spray de gătit; așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 15 până la 17 minute sau până devin aurii.