Wellingtons Individuale De Carne De Vită

Wellingtons Individuale De Carne De Vită
Wellingtons individuale de carne de vită este un lactate gratuit rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru $3.97 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Dacă aveți la îndemână fripturi de filet de vită, produse de patiserie filo, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 19 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Wellingtons Individuale De Carne De Vită, Wellingtons Individuale De Carne De Vită, și Wellingtons individuale de vită cu Duxelles de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înveliți o tigaie mică antiaderentă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se pune la foc mediu-mare până se încălzește.
3
Adăugați ciuperci, ceapă verde și sare; sotati 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Scoateți amestecul de ciuperci din tigaie și puneți-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Presărați ambele părți ale fiecărei fripturi cu piper. Înveliți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mare până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați fripturi și gătiți 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
7
Scoateți fripturile din tigaie; scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați 1 foaie de filo pe un prosop umed (păstrând restul de filo acoperit). Înveliți ușor phyllo cu spray de gătit. Se acoperă cu o altă foaie de phyllo și se acoperă cu spray de gătit; pliați pe jumătate transversal, aducând capetele scurte împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
9
Așezați 1 friptură la 3 inci de un capăt al phyllo. Puneți jumătate din amestecul de ciuperci peste friptură. Ori capătul scurt al phyllo peste amestec de ciuperci; ori pe lungime marginile phyllo peste friptură, și roll-up, jellyroll moda. Repetați procedura cu restul de 2 foi de filo, amestec de ciuperci și friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Înveliți ușor pachetele phyllo cu spray de gătit; așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Coaceți la 425 timp de 15 până la 17 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
12
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În19 m.
Porții2
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista