Wellington de vită cu pate de stridii

Wellington de vită cu pate de stridii
Wellington de vită cu pate de stridii este un fel principal care servește 6. Pentru 4,03 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 25 g de proteine și 57 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci, pesmet, ou și sherry. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Rețete similare includ carne de vită Wellington, carne de vită Wellington și carne de vită Wellington.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți muschiul cu sare și piper și ungeți ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încinge 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți muschiul în tigaie și prăjiți ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați eșalota și usturoiul și căliți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ciupercile și fierbeți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
8
Adăugați stridiile și sherry și gătiți până când stridiile devin opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
10
Scurge orice lichid și combina amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează bine și aproape omogen. Tapetați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și turnați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea cârpei de brânză, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață ușor înfăinată pentru a forma un dreptunghi de mai puțin de 1/4 inch grosime. Puneti niste pate in centrul aluatului si intindeti-l pentru a forma o forma asemanatoare cu cea a muschiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Ardei ArbolArdei Arbol
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
12
Pune carnea pe pate; apoi acoperiți partea superioară și laterală a cărnii cu pateul rămas. Înfășurați aluatul în jurul muschiului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și ciupiți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de aluat de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu atenție muschiul învelit în aluat și puneți cusătura în jos pe o tavă de copt unsă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
13
Ungeți aluatul cu oul bătut. Decorați blatul cu desene tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
15
Coaceți muschiul timp de 15 până la 20 de minute sau până când aluatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
16
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista