Wellington de vită cu pate de stridii

Wellington de vită cu pate de stridii
Wellington de vită cu pate de stridii este un fel principal care servește 6. Pentru 4,03 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 25 g de proteine și 57 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci, pesmet, ou și sherry. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Rețete similare includ carne de vită Wellington, carne de vită Wellington și carne de vită Wellington.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Ungeți muschiul cu sare și piper și ungeți ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încinge 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
4
Puneți muschiul în tigaie și prăjiți ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
5
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați eșalota și usturoiul și căliți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați ciupercile și fierbeți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați stridiile și sherry și gătiți până când stridiile devin opace.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
9
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
10
Scurge orice lichid și combina amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează bine și aproape omogen. Tapetați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și turnați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea cârpei de brânză, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață ușor înfăinată pentru a forma un dreptunghi de mai puțin de 1/4 inch grosime. Puneti niste pate in centrul aluatului si intindeti-l pentru a forma o forma asemanatoare cu cea a muschiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Pune carnea pe pate; apoi acoperiți partea superioară și laterală a cărnii cu pateul rămas. Înfășurați aluatul în jurul muschiului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și ciupiți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de aluat de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu atenție muschiul învelit în aluat și puneți cusătura în jos pe o tavă de copt unsă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch,
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Ungeți aluatul cu oul bătut. Decorați blatul cu desene tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
14
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
15
Coaceți muschiul timp de 15 până la 20 de minute sau până când aluatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
16
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate11
Revista