Wellington de vită cu pate de stridii
Wellington de vită cu pate de stridii este un fel principal care servește 6. Pentru 4,03 USD per porție, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 25 g de proteine și 57 g de grăsimi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ciuperci, pesmet, ou și sherry. De la preparare la farfurie, aceasta reteta dureaza aproximativ 2 ore. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat european. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 43%. Rețete similare includ carne de vită Wellington, carne de vită Wellington și carne de vită Wellington.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Ungeți muschiul cu sare și piper și ungeți ușor cu ulei.
Încinge 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Puneți muschiul în tigaie și prăjiți ușor toate suprafețele cărnii, inclusiv capetele.
Scoateți carnea din tigaie și lăsați-o deoparte.
Adăugați mai mult ulei în tigaie, dacă este necesar, apoi adăugați eșalota și usturoiul și căliți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați ciupercile și fierbeți încă 2 până la 3 minute.
Adăugați stridiile și sherry și gătiți până când stridiile devin opace.
Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca putin.
Scurge orice lichid și combina amestecul cu pesmetul în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până se omogenizează bine și aproape omogen. Tapetați o strecurătoare cu mai multe straturi de pânză de brânză și turnați pateul în ea. Se lasă să se scurgă timp de 10 până la 15 minute. Dacă pateul pare prea umed, ridicați marginea cârpei de brânză, răsuciți-l împreună și stoarceți excesul de lichid.
Întindeți aluatul de foietaj pe o suprafață ușor înfăinată pentru a forma un dreptunghi de mai puțin de 1/4 inch grosime. Puneti niste pate in centrul aluatului si intindeti-l pentru a forma o forma asemanatoare cu cea a muschiului.
Pune carnea pe pate; apoi acoperiți partea superioară și laterală a cărnii cu pateul rămas. Înfășurați aluatul în jurul muschiului, suprapunând marginile pentru a forma o cusătură. Umeziți marginile cu apă și ciupiți ușor pentru a sigila. Tăiați stratul superior de aluat de la ambele capete și pliați capetele peste părțile laterale ale cărnii, sigilând ca înainte. Întoarceți cu atenție muschiul învelit în aluat și puneți cusătura în jos pe o tavă de copt unsă ușor.
Ungeți aluatul cu oul bătut. Decorați blatul cu desene tăiate din resturile de patiserie, dacă doriți.
Ungeți decupajele cu ou bătut.
Coaceți muschiul timp de 15 până la 20 de minute sau până când aluatul devine maro auriu.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii.