Wasabi Fript Cod Negru

Wasabi Fript Cod Negru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Wasabi fript Black Cod. Această rețetă servește 4 și costă 3,76 USD pe porție. O porție conține 435 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, cod durabil, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Negru și portocaliu: semințe de susan negru și somon cu crustă de sare de mare cu sos de wasabi-Lime, Cod Negru La Grătar Cu Wasabi Proaspăt Și Mirin, și Trufe De Ghimbir Wasabi Cu Susan Negru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Poziționați un suport pentru cuptor în treimea superioară a cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
3
Amestecați maioneza și pasta de wasabi într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De WasabiPastă De Wasabi
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Ungeți o tigaie pentru broiler cu ulei vegetal și așezați peștele pe tigaie. Îndepărtați uniform maioneza wasabi peste vârful peștelui. Se fierbe până când peștele este ferm și vârfurile sunt aurii adânci, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
WasabiWasabi
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați-l în 12 pene subțiri. Condimentează cu sare și strecoară sucul de lămâie peste avocado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Împărțiți peștele între farfurii de servire și aranjați avocado deasupra sau lângă pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista