Vârtejuri De Caise-Portocalii

Vârtejuri De Caise-Portocalii
Caisul-portocaliu Swirls este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 125 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Scorțișoară Caise Swirls, Caise Stafide Nuci Swirls, și Vârtejuri De Morcovi-Caise.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mare, smântână împreună unt și zahăr până la lumină și cremoasă, aproximativ 3 minute. Bateți în ou, vanilie și suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați amestecul de făină în două părți, bătând până când fiecare este bine combinată și răzuind partea bolului între adaosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Împărțiți aluatul în două bile egale. Înfășurați bilele în folie de plastic și lăsați să se răcească la frigider timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați două foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Întindeți prima bilă de aluat pe o suprafață bine făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 pe 5 inci, care are o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
7
Întindeți dreptunghiul uniform cu 1/4 cană de gem și 1/2 lingură coajă de portocală. Rotiți cu grijă aluatul într-o roată, începând cu partea cea mai lungă. Folosiți un cuțit ascuțit înmuiat în făină pentru a tăia fursecurile de 1/2 inch din jurnalul de aluat rulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
RolaRola
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Așezați fursecurile pe foaia de copt, folosind mâinile pentru a le tampona cu atenție într-un cerc mai perfect. Repetați cu a doua bilă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți prăjiturile până devin aurii, 17 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista