Vârtejuri de banane și scorțișoară
Banana & scorțișoară whirls este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 18 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 215 calorii. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ou, zahăr muscovado, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Mini Scorțișoară Și Vârtejuri De Mere, Cardamom whirls, și Whirls De Ciocolată Cu Arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Se amestecă făina și sarea împreună într-un castron mare, apoi se amestecă zahărul și drojdia. Faceți o fântână în centrul făinii și turnați laptele cald, oul bătut, uleiul de măsline și suficientă apă pentru a forma un aluat moale și umed.
Pe o suprafață ușor făinată, frământați aluatul timp de 10 minute până se omogenizează.
Puneți aluatul într-un castron ușor uns, acoperiți cu folie alimentară unsă, apoi lăsați să crească într-un loc cald până când dimensiunea se dublează. Aluatul este acum gata de modelat.
Ungeți ușor două cutii de copt pătrate de 20 cm. Pe o suprafață făinoasă, rulați jumătate din aluat într-un dreptunghi de aproximativ 30cm x 25cm și periați cu unt topit. Repetați cu cealaltă jumătate.
Tăiați subțire bananele într-un castron și amestecați caisele, zahărul muscovado, scorțișoara și coaja de portocală. Lingura se amestecă peste cele două dreptunghiuri de aluat, lăsând o margine cu lățimea degetului.
Pentru fiecare, rulați aluatul spre dvs. din partea lungă a dreptunghiului, înfășurând orice banană care cade. Apăsați capetele împreună pentru a sigila. Cu un cuțit ascuțit, tăiați în 9 bucăți și așezați, tăiați cu fața în sus, în tablă, doar atingându-vă unul pe celălalt. Acoperiți ușor cu folie alimentară unsă și lăsați-o deoparte într-un loc cald pentru a crește timp de 30 de minute.
Încălziți cuptorul la 200C / fan180C / gaz
Încălziți mierea într-o tigaie sau în cuptorul cu microunde la mare timp de 5 secunde, apoi periați jumătate peste chifle.
Coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii. Se lasă să se răcească în cutie timp de 10 minute înainte de a se scoate într-un suport de răcire.
Periați cu mierea rămasă, apoi îndepărtați-o pentru a servi.