Vânează Grătar De Pui Bruschetta

Rețeta vânează grătarul de pui Bruschetta de la Bruxelles se poate face în aproximativ 50 de minute. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 35g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 438 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sos balsamic de vinaigrette, busuioc, roșii hunt ' s și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 82%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar), Vânează Salată De Paste Grecești, și Stovetop BBQ Chicken: pui suculent la grătar, nu este necesar grătar.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1/4 cană de pansament și 2 linguri de pastă de roșii într-un vas mic.
Se toarnă peste pui într-un vas mic de sticlă; capac. Refrigerați 30 de minute sau până la 8 ore.
Între timp, amestecați împreună roșiile scurse, rămânând 1/4 cană de pansament, rămânând 2 linguri de pastă de roșii, ceapă, busuioc și usturoi. Dați la frigider până când este gata de utilizare.
Preîncălziți grătarul la mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Pui la grătar 10 până la 12 minute sau până când nu mai este roz în centre (165 grade F), întorcându-se o dată. Chiar înainte de pui se face, gratar pâine 2 minute pe fiecare parte sau până la prăjită. Pentru a servi, așezați pâinea pe farfurii de servire; se acoperă cu amestec de pui și roșii.
Vin recomandat: Vin Spumant, Chianti, Verdicchio, Trandafir Spumant, Trebbiano
Vinul spumant, Chianti și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Bruschetta. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier Brut ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier Brut Rose]()
Laurent-Perrier Brut Rose
Fabricat din struguri 100% Pinot Noir dintr-un total de zece sate 100% clasificate, această șampanie își capătă culoarea roz glorioasă și aromele rotunjite de fructe roșii dintr-un proces cunoscut sub numele de 'saign arincule', în care cojile strugurilor sunt lăsate în contact cu sucul timp de trei zile. Cuvee rosul de la Laurent-Perrier nu numai că face un aperitiv delicios, dar este, de asemenea, o potrivire bună pentru o varietate de feluri de mâncare diferite, în special budinci.Alcool: 12% în volum