Vânează carne de vită și ciuperci Bolognese

Vânează carne de vită și ciuperci Bolognese
Vânează carne de vită și ciuperci Bolognese este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca sos și se face aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci nasture, sare de usturoi, carne de vită rotundă măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită și ciuperci Bolognese, Ciuperci Bolognese, și Ciuperci Bolognese.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Între timp, pulverizați tigaia mare cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sare de vită, ceapă și usturoi; gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand carnea de vita se marunteste si nu mai este roz, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți și aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați ciuperci și pastă de roșii. Gatiti 2-3 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
6
Adăugați roșiile nedrenate; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă pastele fierte; fierbeți încă 2 minute sau până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista