Vânează carne de vită și ciuperci Bolognese
Vânează carne de vită și ciuperci Bolognese este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 286 calorii, 22g de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează cel mai bine ca sos și se face aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciuperci nasture, sare de usturoi, carne de vită rotundă măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Carne de vită și ciuperci Bolognese, Ciuperci Bolognese, și Ciuperci Bolognese.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea.
Între timp, pulverizați tigaia mare cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați sare de vită, ceapă și usturoi; gatiti 5 pana la 6 minute sau pana cand carnea de vita se marunteste si nu mai este roz, amestecand ocazional.
Scoateți și aruncați toate picăturile, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Adăugați ciuperci și pastă de roșii. Gatiti 2-3 minute sau pana cand ciupercile sunt fragede.
Adăugați roșiile nedrenate; reduceți căldura și fierbeți 5 minute. Se amestecă pastele fierte; fierbeți încă 2 minute sau până când este fierbinte.