Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter

Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice de la 'Home Made Winter ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 444 calorii. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Brousse de la ' Home Made Winter, Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter, și Salată pătată cu Quinoa, praz , slănină și Chervil de la ' Home Made Winter.
Instrucțiuni
Călește ceapa în ulei la foc foarte mic și adaugă rozmarinul. Când ceapa este moale, adăugați vinul, oțetul și siropul de ghimbir și condimentați cu sare și piper. Se fierbe la foc mic încă 15 minute, până când ingredientele sunt integrate. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Faceți umplutura: aduceți bulionul la fierbere.
Adăugați țelina și fierbeți până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând bulionul. Pune deoparte.
Sotati rapid ciupercile in jumatate de unt la foc mare. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până începe să se rumenească.
Se adaugă usturoiul și rozmarinul și se sotează 2 minute. Se amestecă făina. Se amestecă bulionul, se gătește și se amestecă până când sosul este doar mai gros decât iaurtul. Se amestecă în FRA fra crincormme și sherry. Gatiti sosul pana este gros. Se amestecă țelina și ciupercile.
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C).
Combinați făina și sarea într-un castron și tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați câteva picături de apă cu gheață pentru a face un aluat frumos și neted. Înfășurați-l în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 30 de minute.
Ungeți 6 farfurii mici sau 1 farfurie mare.
Întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată la 1/4 inch (6 mm) grosime. Tapetați tigăile cu aluatul și tăiați excesul de aluat în jurul marginilor.
Tăiați câteva decorațiuni din aluatul rămas. Îmi place să fac Stele. Păstrați decorațiunile sub folie de plastic până când sunt gata de utilizare.
Umpleți aluatul cu umplutura de ciuperci.
Așezați stelele pe vol-au-vents și periați toate cu ou bătut.
Coaceți vol-au-vents aproximativ 25 de minute, până când se rumenesc.
Se servește cu compot și o salată verde.