Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter

Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice din ' Home Made Winter
Vol-au-Vent umplut cu Celeriac cremos și ciuperci sălbatice de la 'Home Made Winter ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $2.12 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 444 calorii. 57 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de măsline, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Brânză Brousse de la ' Home Made Winter, Cardamom și biscuiți portocalii de la ' Home Made Winter, și Salată pătată cu Quinoa, praz , slănină și Chervil de la ' Home Made Winter.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa în ulei la foc foarte mic și adaugă rozmarinul. Când ceapa este moale, adăugați vinul, oțetul și siropul de ghimbir și condimentați cu sare și piper. Se fierbe la foc mic încă 15 minute, până când ingredientele sunt integrate. Puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Subţire-Subţire-
2
Faceți umplutura: aduceți bulionul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați țelina și fierbeți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
4
Scurgeți, rezervând bulionul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
5
Sotati rapid ciupercile in jumatate de unt la foc mare. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Topiți untul rămas într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se adaugă ceapa și se sotează până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Se adaugă usturoiul și rozmarinul și se sotează 2 minute. Se amestecă făina. Se amestecă bulionul, se gătește și se amestecă până când sosul este doar mai gros decât iaurtul. Se amestecă în FRA fra crincormme și sherry. Gatiti sosul pana este gros. Se amestecă țelina și ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
TelinaTelina
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Preîncălziți cuptorul la 350 F (180 C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1
Combinați făina și sarea într-un castron și tăiați untul până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați câteva picături de apă cu gheață pentru a face un aluat frumos și neted. Înfășurați-l în folie de plastic și lăsați-l să se odihnească la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Ungeți 6 farfurii mici sau 1 farfurie mare.
4
Întindeți aluatul pe o suprafață bine făinată la 1/4 inch (6 mm) grosime. Tapetați tigăile cu aluatul și tăiați excesul de aluat în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Tăiați câteva decorațiuni din aluatul rămas. Îmi place să fac Stele. Păstrați decorațiunile sub folie de plastic până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Umpleți aluatul cu umplutura de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Așezați stelele pe vol-au-vents și periați toate cu ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Coaceți vol-au-vents aproximativ 25 de minute, până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Se servește cu compot și o salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista