Vițel prăjit împânzit cu Pancetta și Cornichons

Vițel prăjit împânzit cu Pancetta și Cornichons
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, vițel prăjită împânzit cu Pancettan și Cornichons ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 306 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smântână grea, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Filet De Vită Cu Pancetta, Rulouri de vițel cu Pancetta, și Cartofi noi cu cornichoni și smântână.

Instrucțiuni

1
Așezați o fâșie de pancetta într-un ac de larding și introduceți-o adânc în friptura de vițel, urmând bobul cărnii. Repetați cu benzile de pancetta rămase, urmate de cornichoni; distanțați-le uniform. Puneți vițelul pe un platou și frecați cu sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
CornișonCornișon
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute, ungând friptura de câteva ori.
3
Într-o cratiță grea sau caserolă suficient de mare pentru a ține vițelul bine, topiți untul în ulei la foc mare. Când spuma dispare, adăugați vițelul și rumeniți-l bine pe toate părțile. Condimentați vițelul peste tot cu sare și piper, adăugați smântâna și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când este foarte fraged. Întoarceți vițelul de câteva ori în timp ce gătește și adăugați 2 până la 3 linguri de apă în tigaie dacă sucurile de gătit se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Lăsați vițelul să se odihnească 5 minute, apoi sculptați friptura și aranjați pe un platou. Fierbeți sucurile de tigaie dacă este necesar pentru a concentra aroma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se servește cu vițelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista