Vițel prăjit împânzit cu Pancetta și Cornichons
Dacă aveți aproximativ 45 minute pentru a petrece în bucătărie, vițel prăjită împânzit cu Pancettan și Cornichons ar putea fi un spectaculos fără gluten rețetă pentru a încerca. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 306 calorii, 17g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smântână grea, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Filet De Vită Cu Pancetta, Rulouri de vițel cu Pancetta, și Cartofi noi cu cornichoni și smântână.
Instrucțiuni
Așezați o fâșie de pancetta într-un ac de larding și introduceți-o adânc în friptura de vițel, urmând bobul cărnii. Repetați cu benzile de pancetta rămase, urmate de cornichoni; distanțați-le uniform. Puneți vițelul pe un platou și frecați cu sucul de lămâie.
Lăsați la marinat la temperatura camerei timp de 30 de minute, ungând friptura de câteva ori.
Într-o cratiță grea sau caserolă suficient de mare pentru a ține vițelul bine, topiți untul în ulei la foc mare. Când spuma dispare, adăugați vițelul și rumeniți-l bine pe toate părțile. Condimentați vițelul peste tot cu sare și piper, adăugați smântâna și aduceți la foc mic. Reduceți focul la minim, acoperiți și fierbeți ușor timp de aproximativ 1 1/2 ore sau până când este foarte fraged. Întoarceți vițelul de câteva ori în timp ce gătește și adăugați 2 până la 3 linguri de apă în tigaie dacă sucurile de gătit se evaporă.
Lăsați vițelul să se odihnească 5 minute, apoi sculptați friptura și aranjați pe un platou. Fierbeți sucurile de tigaie dacă este necesar pentru a concentra aroma.