Vițel gătit lent cu legume de iarnă

Vițel gătit lent cu legume de iarnă
Vițelul gătit lent cu legume de iarnă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 616 calorii, 59G de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $10.76 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de păstârnac, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 30 de minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Legume De Iarnă Gătite Lent Din Asia De Sud-Est, Grillade De Vițel Gătite Lent, și Peposo-Tocană De Vițel Gătită Lent, Piperată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cozi, vin și 1 cană de apă într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se fierbe 5 minute sau până când lichidul este redus cu o treime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până când untul este spumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați gambele în tigaie, rezervând amestecul de vin și reduceți căldura la minim. Gatiti cozile 10 minute, intorcand o data, pana cand carnea se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți gambele din tigaie și puneți-le în aragaz lent; presărați gambele uniform cu 1 linguriță de sare. Deglazați tigaia adăugând amestec de vin rezervat și amestecând pentru a slăbi particulele din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul de vin peste carne; adăugați ceapa perlată și următoarele 8 Ingrediente. Se condimentează cu piper și restul de 1 linguriță de sare. Gatiti la foc mare timp de 4 pana la 5 ore sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă PerlatăCeapă Perlată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Notă: pentru a blanch este de a plonja scurt în apă clocotită, apoi în apă rece pentru a opri procesul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate54
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiIarnă
Revista