Vițel fiert cu Gremolata
Vițelul fiert cu Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $5.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: pene de mămăligă porcini matzo, vin, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Osso Bucco (Gambe De Vițel) Cu Gremolata De Lămâie/Mandarină, Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, și Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie.
Instrucțiuni
Se toarnă apă clocotită peste porcini într-un castron și se lasă să stea până se înmoaie, 10 până la 20 de minute. Ridicați porcini, strângând excesul de lichid înapoi în vas și clătiți pentru a îndepărta orice nisip.
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol. Se toacă porcini și se rezervă pentru mămăligă.
Pat vițel uscat și tăiat 20 (1 1/2-inch adâncime) fante peste tot cu un cuțit cu lamă subțire. Umpleți fiecare fantă cu o felie de usturoi, apoi condimentați vițelul cu sare și piper.
Încălziți uleiul într - o oală grea de 4 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi vițel brun pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Adăugați vin și deglazați oala fierbând la foc mare (păstrați vițelul în oală), amestecând și răzuind bucăți maro, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă lichidul de înmuiere porcini și se aduce la foc mic. Fierbeți ușor, acoperit, întorcând vițelul la fiecare 30 de minute, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Transferați vițelul pe o tăietură și răciți complet.
Degresați orice grăsime și spumă de pe suprafața sucurilor de tigaie, apoi fierbeți până se reduce la aproximativ 2 căni.
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-o cratiță și se aduce la foc mic. Se amestecă amidonul de cartof dizolvat, apoi se amestecă în sucurile de tigaie. Sosul se fierbe până se îngroașă ușor.
Se amestecă împreună ingredientele gremolata.
Se amestecă jumătate din gremolata în sos și se condimentează cu sare și piper. Se răcește gremolata rămasă, acoperită.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Scoateți corzile din vițel și tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/4 inch. Suprapuneți feliile într-un vas de copt din ceramică sau sticlă de 13 x 9 inci și turnați sosul peste carne. Acoperiți vasul cu folie și încălziți în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Se presară cu gremolata rămasă.
* Carnea de vită (răcită pe tăietură, dar nu feliată) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Feliați carnea încă rece și reîncălziți în sos.* Sosul se poate face cu 1 zi înainte, apoi se răcește complet înainte de a fi răcit, acoperit.