Vițel fiert cu Gremolata

Vițel fiert cu Gremolata
Vițelul fiert cu Gremolata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $5.05 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 98G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 690 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament: pene de mămăligă porcini matzo, vin, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Osso Bucco (Gambe De Vițel) Cu Gremolata De Lămâie/Mandarină, Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, și Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apă clocotită peste porcini într-un castron și se lasă să stea până se înmoaie, 10 până la 20 de minute. Ridicați porcini, strângând excesul de lichid înapoi în vas și clătiți pentru a îndepărta orice nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă lichidul înmuiat printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie umezit într-un alt bol. Se toacă porcini și se rezervă pentru mămăligă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MamaligaMamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
SitaSita
BolBol
3
Pat vițel uscat și tăiat 20 (1 1/2-inch adâncime) fante peste tot cu un cuțit cu lamă subțire. Umpleți fiecare fantă cu o felie de usturoi, apoi condimentați vițelul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Încălziți uleiul într - o oală grea de 4 până la 6 litri la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi vițel brun pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați vin și deglazați oala fierbând la foc mare (păstrați vițelul în oală), amestecând și răzuind bucăți maro, până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă lichidul de înmuiere porcini și se aduce la foc mic. Fierbeți ușor, acoperit, întorcând vițelul la fiecare 30 de minute, până când carnea este fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
VitelVitel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Transferați vițelul pe o tăietură și răciți complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Degresați orice grăsime și spumă de pe suprafața sucurilor de tigaie, apoi fierbeți până se reduce la aproximativ 2 căni.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă printr-o sită foarte fină într-o cratiță și se aduce la foc mic. Se amestecă amidonul de cartof dizolvat, apoi se amestecă în sucurile de tigaie. Sosul se fierbe până se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
SitaSita
BatetiBateti
TigaieTigaie
1
Se amestecă împreună ingredientele gremolata.
2
Se amestecă jumătate din gremolata în sos și se condimentează cu sare și piper. Se răcește gremolata rămasă, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Scoateți corzile din vițel și tăiați carnea peste Bob în felii groase de 1/4 inch. Suprapuneți feliile într-un vas de copt din ceramică sau sticlă de 13 x 9 inci și turnați sosul peste carne. Acoperiți vasul cu folie și încălziți în mijlocul cuptorului 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Se presară cu gremolata rămasă.
4
Notele bucătarilor
5
* Carnea de vită (răcită pe tăietură, dar nu feliată) poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Feliați carnea încă rece și reîncălziți în sos.* Sosul se poate face cu 1 zi înainte, apoi se răcește complet înainte de a fi răcit, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista